Engagemang för en ny tid efter pandemin!

Nytt år – nya tag. Det har hänt mycket i Läppe det senaste året. Det är fart på nybyggnation, både på Stenvred och på Hävden. Områden som under många år legat i malpåse får nu nya invånare. Ett flertal barnfamiljer har flyttat in vilket ger framtidstro för oss på orten.

Störst för oss Läppebor är den utökade service vi fått i form av Läppe Livs. Härligt Erika och Maria Malmberg som vågat satsa på oss! Att vi dessutom har en laddstation alldeles intill 52:an är ett stort bonus för klimattänket.

Det händer också mycket inom byalaget. Vi är många som arbetar inom föreningen med bl a väg-, och trafikfrågor, byahus, bostäder och inte minst alla evenemang. Allt för att utveckla Läppe och göra det en bra plats för att leva, bo och verka i. Vi är också kommunens kanal för utvecklingsfrågor och vi träffar regelbundet andra tätorters utvecklingsgrupper.

Alla är välkomna att engagera sig i byalaget och jag hoppas att vi blir fler medlemmar och att vi ses på några av våra kommande aktiviteter! Hör av dig till mig om du är intresserad på 070-757 67 01.

Karina Veinhede
Ordförande