Det är i Läppe det händer

Evenemang

Här har vi försökt samla det som händer i och kring Läppe. Främst de aktiviteter som Byalaget Kreativa Läppe är arrangör eller medarrangör till.

Evenemang i Läppe

Under året arrangerar vi både återkommande och spontana evenemang. Mer information om respektive evenemang kommer löpande publiceras under Aktuellt, via anslag på våra anslagstavlor och på vår sida på Facebook.

Kaffe med kunskap, måndagar varannan vecka

Måndagar ojämna veckor mellan klockan 18.00-20.00 träffas vi på Sjöstället för kaffe med kunskap. Varje möte har sitt tema och olika föreläsare/gäster.

Pubkväll, en gång i månaden

En gång i månaden arrangerar vi pubkvällar på Sjöstället. Håll utkik efter anslag och information här på webbplatsen när nästa pubkväll äger rum. Det krävs att man anmäler sig innan och att man är medlem i byalaget för att kunna komma.

Loppis och kuriosarunda 30-31 juli

Årets Loppis och kuriosarunda äger rum sista helgen i juli. Mer information kommer löpande här på webbplatsen. Om du själv vill delta med försäljning är anmälan öppen.

Träff med nyinflyttade 19 juni

Byalaget bjuder in alla nyinflyttade till Sjöstället (ligger vid rv 52 mot Örebro, ta höger vid Stenvredsskylten och sen direkt vänster så är ni snart framme vid ett brunt hus som ligger vid strandkanten). Där bjuds på kaffe/te med smörgåstårta. Anmäl gärna till veinhede@gmail.com så vi kan beräkna åtgången.

Om det saknas något i evenemangskalendern så är du välkommen att höra av dig till oss.

Inbjudningar och nyheter

Här har vi samlat de inbjudningar som gått ut till olika evenemang. Här finner du information om både kommande och genomförda evenemang.

Bakluckeloppis 7 maj

Bakluckeloppis 7 maj

Välkommen till bakluckeloppis 7 maj! Kom och fynda eller sälj. Det finns korv med bröd, dricka och kaffe/te. Välkommen!

läs mer
Påminnelse om årsmöte 24 april

Påminnelse om årsmöte 24 april

Årsmöte nu på söndag Vi påminner om vårt årsmöte nu på söndag den 24 april klockan 14.00 på Sjöstället, Stenvred. Som vanligt deltar ni genom er närvaro i ett lotteri samt blir bjudna på smörgåstårta med kaffe/te. Ni får dessutom information om hur arbetet går/har...

läs mer
Kaffe med kunskap 25 april: Måla hållbart

Kaffe med kunskap 25 april: Måla hållbart

Välkommen till Kaffe med kunskap 25 april. Temat denna gång kommer vara ”Måla hållbart”. Vi gästas av Sune Hejersson, Läppebo sedan 3 tre år och yrkesverksam i färgbranschen i över 40 år.

Sune berättar om: Varför ska man måla? För att tjäna pengar genom att skydda, dölja, försköna, matcha, öka livslängd och ge andra egenskaper.

läs mer