Det är i Läppe det händer

Evenemang

Här har vi försökt samla det som händer i och kring Läppe. Främst de aktiviteter som Byalaget Kreativa Läppe är arrangör eller medarrangör till.

Evenemang i Läppe

Under året arrangerar vi både återkommande och spontana evenemang. Mer information om respektive evenemang kommer löpande publiceras under Aktuellt, via anslag på våra anslagstavlor och på vår sida på Facebook.

Kaffe med kunskap

Måndagar jämna veckor mellan klockan 18.00-20.00 träffas vi i Bussgaraget (längs med väg 214) för Kaffe med Kunskap. Varje möte har sitt tema och olika föreläsare/gäster. Håll utkik här på webben eller på vår facebooksida för teman och inbjudningar!

Pubkvällar

En gång i månaden arrangerar vi pubkvällar i Bussgaraget längs väg 214. Håll utkik efter anslag och information här på webbplatsen när nästa pubkväll äger rum. Det krävs att man anmäler sig innan och att man är medlem i byalaget för att kunna komma.

Damruset

En gång om året arrangerar vi Damruset – ett tillfälle för alla Läppes damer och deras dambekanta att träffas och ha trevligt tillsammans för en kväll. Du tar själv med dig det du vill åta och dricka, porslin och glas. Byalaget ordnar bord, stolar och grill. 2022:års upplaga var den 20 juli.

Loppis och kuriosarunda 30-31 juli

Årets Loppis och kuriosarunda äger rum sista helgen i juli. Information om 2022:års runda hittar du här.

Träff med nyinflyttade

Varje sommar bjuder Byalaget in till en träff för alla nyinflyttade och alla som köpt sommarställe i Läppe. Träffen brukar vara under juni månad. Information om 2022:års träff hittar du här.

Läppedagen

Den första lördagen i juli varje år arrangerar vi Läppedagen.  En dag med försäljning av mat, hantverk, blommor samt loppmarknad med mera. Det brukar vara runt ett 30-tal utställare på plats. Läppedagen var på grund av Covid-19 inställd under 2022 men vi satsar på att arrangera dagen under 2023. Mer information kommer finnas här på webben.

Om det saknas något i evenemangskalendern så är du välkommen att höra av dig till oss.

Inbjudningar och nyheter

Här har vi samlat de inbjudningar som gått ut till olika evenemang. Här finner du information om både kommande och genomförda evenemang.

Pubafton 27 januari

Pubafton 27 januari

Välkommen till årets första pubafton för oss medlemmar i byalaget! Nu på fredag 27 januari klockan 18:30 i Bussgaraget.

läs mer
Kaffe med kunskap: 9 januari

Kaffe med kunskap: 9 januari

Välkommen till vårens första Kaffe med kunskap. Temat denna gång: Solcellspark i Läppe? Solfångare, kan vi gå ihop och köpa tillsammans? Nu går vi vidare!

läs mer
Pubafton 9 december

Pubafton 9 december

Pubafton 9 december för byalagets medlemmar. Släpp julpysslet för en stund och kom och umgås med grannar och vänner! Välkommen!

läs mer