Det är i Läppe det händer

Evenemang

Här har vi försökt samla det som händer i och kring Läppe. Främst de aktiviteter som Byalaget Kreativa Läppe är arrangör eller medarrangör till.

Evenemang i Läppe

Under året arrangerar vi både återkommande och spontana evenemang. Mer information om respektive evenemang kommer löpande publiceras under Aktuellt, via anslag på våra anslagstavlor och på vår sida på Facebook.

Kaffe med kunskap

Måndagar jämna veckor mellan klockan 18.00-20.00 träffas vi i Bussgaraget (längs med väg 214) för Kaffe med Kunskap. Varje möte har sitt tema och olika föreläsare/gäster. Håll utkik här på webben eller på vår facebooksida för teman och inbjudningar!

Pubafton

En gång i månaden, i regel den sista fredagen i månaden med något undantag, arrangerar vi pubafton i Bussgaraget, Rörviksvägen 25 (längs väg 214). Håll utkik efter anslag och information här på webbplatsen när nästa pubkväll äger rum. Det krävs att man anmäler sig innan och att man är medlem i byalaget för att kunna komma.

Damruset

En gång om året arrangerar vi Damruset – ett tillfälle för alla Läppes damer och deras dambekanta att träffas och ha trevligt tillsammans för en kväll. Du tar själv med dig det du vill åta och dricka, porslin och glas. Byalaget ordnar bord, stolar och grill. 2022:års upplaga var den 20 juli.

Loppis och kuriosarunda juli

Årets Loppis och kuriosarunda äger rum sista helgen i juli. Information om 2022:års runda hittar du här.

Träff med nyinflyttade

Varje sommar bjuder Byalaget in till en träff för alla nyinflyttade och alla som köpt sommarställe i Läppe. Träffen brukar vara under juni månad. Information om 2022:års träff hittar du här.

Läppedagen

Den första lördagen i juli varje år arrangerar vi Läppedagen.  En dag med försäljning av mat, hantverk, blommor samt loppmarknad med mera. Det brukar vara runt ett 30-tal utställare på plats. Läppedagen var på grund av Covid-19 inställd under 2022 men vi satsar på att arrangera dagen under 2023. Mer information kommer finnas här på webben.

Om det saknas något i evenemangskalendern så är du välkommen att höra av dig till oss.

Inbjudningar och nyheter

Här har vi samlat de inbjudningar som gått ut till olika evenemang. Här finner du information om både kommande och genomförda evenemang.

Inbjudan: Best of of Peter Åberg

Inbjudan: Best of of Peter Åberg

Välkommen till en familjeföreställning med Peter Åberg den 20 maj – en timmes show fylld med humor och en kavalkad i högt tempo med omöjliga, otroliga nummer i världsklass! Välkommen!

läs mer